Hulp en advies bij rouw en verlies

Ik zoek hulp

Wanneer u in de rouw bent, is het niet eenvoudig om het normale leven weer op te pakken. Als u dan ook nog het huis moet gaan opruimen of de financiën en de nalatenschap moet regelen, kan dit u veel onrust geven. Wat moet er gebeuren met de kleren van de overledene? Is er voldoende geld om door te leven? Wat moet er betaald worden aan de fiscus? Hoe moet het met de afwikkeling van de nalatenschap? Het zijn vragen die zich opdringen, maar waar u wellicht nog helemaal niet aan toe bent.

Het kan u rust geven als een deskundig iemand u kan ondersteunen bij alles wat er op u af komt. In samenwerking met de ‘nabestaandenconsulenten’ bieden wij zakelijke nabestaandenzorg aan. Een nabestaandenconsulent van het LSR luistert in een eerste gesprek naar uw verhaal en geeft u inzicht in alle zakelijke regeldingen die u te wachten staan.

Wat kost het?
en eerste nabestaandengesprek kost € 125,-- (inclusief BTW en exclusief reiskosten). Daarvoor ontvangt u een concreet advies over wat u in uw situatie kunt doen en wat u moet regelen. Daarna kunt u een offerte aanvragen voor het uitbesteden van deze zaken. U kunt dan zelf beslissen of de kosten opwegen tegen de baten.

Kwaliteit
Het Landelijk Steunpunt Rouw houdt een register bij van gekwalificeerde begeleiders. Al deze deskundigen voldoen aan hoge inhoudelijk en ethische eisen. Wilt u een afspraak met een nabestaandenconsulent? Bel of mail gerust voor meer informatie: 033 - 461 68 86.